Farmakovigilancija

Marti Farm svojim klijentima pruža cjelovitu uslugu farmakovigilancije.

Svaki nositelj odobrenja za stavljanje gotovog lijeka u promet u Republici Hrvatskoj dužan je imati uspostavljen farmakovigilancijski sustav, izraditi njegov detaljan opis i imati stalno na raspolaganju odgovornu osobu za farmakovigilanciju. Ako nositelj odobrenja nema na raspolaganju odgovornu osobu, može imenovati ugovornu odgovornu osobu koja ima registriranu djelatnost za praćenje nuspojava.

Marti Farm d.o.o. ima razvijen sustav za obavljanje farmakovigilancijskih aktivnosti na lokalnoj i globalnoj razini, organizacijsku strukturu koja omogućava provođenje tih aktivnosti, a za pojedine nositelje odobrenja/ugovorne partnere može posebno ugovoriti cjelokupnu uslugu i/ili pojedinačne i povremene poslove iz područja farmakovigilancije.

Odjel farmakovigilancije tvrtke Marti Farm d.o.o. čini visokoobrazovano, stručno i suradljivo osoblje koje na raspolaganju ima svu potrebnu organizacijsku i tehničku podršku da brzo i učinkovito  odgovori na individualne potrebe svojih klijenata, a sve u skladu s važećom zakonskom regulativom u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji.

 

Jamčimo našim partnerima da ćemo sve ugovorene usluge izvršiti uspješno i na vrijeme i na taj način pružiti dodanu vrijednost njihovim kompanijama.

Uz našu potporu štedite vrijeme i prateće troškove kako biste premostili jaz između onih koje se regulira i onih koji reguliraju kako biste na kraju pružili bržu i sigurniju uslugu pacijentima.

Naš tim spremno je implementirao svu novu farmakovigilancijsku zakonsku regulativu koja je postala važeća ulaskom Hrvatske u Europsku uniju.

Obratite nam se s povjerenjem, jer farmakovigilanciju provodimo na vrlo učinkovit i ekonomičan način!

ISO 2001